Partneri

Johnson Electric logo

Globalni lider u proizvodima za kretanje, kontrolnim sistemima i fleksibilnim interkonekcijama.

Osnovani od strane gospodina i gospođe Vang Seng Liang 1959. godine sa jednostavnom svrhom da pomognu ljudima da poboljšaju živote, Johnson Electric je od tada prerastao iz malog preduzeća u Hong Kongu u multinacionalnu kompaniju sa preko 35.000 zaposlenih na 4 kontinenta. Danas je Johnson Electric globalni lider u proizvodima za kretanje, kontrolnim sistemima i fleksibilnim interkonekcijama. Izlistan je na berzi u Hong Kongu.

Učinimo naše klijente uspešnim sa rešenjima za kretanje koja pružaju udobnije, bezbednije i zdravije proizvode za krajnje korisnike

Johnson Electric je jedan od najvećih svetskih dobavljača motora, solenoida, mikro-prekidača, fleksibilnih štampanih kola i mikro elektronike. Sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od preko milijardu jedinica, mi isporučujemo proizvode i usluge prema najzahtevnijim standardima performansi, kvaliteta i pouzdanosti. Naše inovativne tehnologije omogućavaju našim kupcima da uspeju na svojim tržištima kroz isporuku udobnijih, sigurnijih i zdravijih proizvoda za krajnje korisnike.

Istorija Tigra

Tigar je tradicionalni brend guma iz tradicionalne evropske fabrike guma. Fabrika je osnovana 1935. godine; dakle, posluje sa više od 80 godina iskustva u proizvodnji gumenih proizvoda. Proizvodnja guma u ​​fabrici počela je 1959. godine.

Fabrika

Tigar gume se proizvode u evropskoj fabrici guma jednog od vodećih svetskih proizvođača guma. Fabrika putničkih guma je prošla sistem kontrole kvaliteta i sertifikovana od strane nezavisnih revizora:

  • CERTIFICATE ISO 9001
  • Usklađenost sa propisima UNECE

Pouzdan, agilan razvoj, testiranje i automatizacija

Imamo izrazitu strast za softverski inženjering, integraciju, automatizovanu kontrolu kvaliteta, upravljanje podacima i bezbednost. Skraćujemo vreme izlaska na tržište, smanjujući troškove nadogradnje i održavanja za naše klijente.

U ASCALab-u sve počinje od potreba klijenata.

Omogućavamo početnicima, preduzećima srednje veličine i preduzeća da postignu svoje ciljeve uz pomoć prilagođenih softverskih rešenja, od jednostavnih prilagođavanja do razvoja softvera u punom ciklusu. Pomažemo klijentima da identifikuju probleme i dajemo sve od sebe da savetujemo najprikladnija rešenja fokusirajući se isključivo na dodavanje vrednosti našim klijentima.